Ja hem presentat el Camí Ramader de Marina en bici


Ha estat un acte ben dissenyat, en un espai -El Molí del Foix- molt acollidor i ple de l'energia de temps antics, com part del que presentàvem.
Agrair d'entrada la complicitat -i la presència- de l'Elies, l'alcalde de Llívia, del Cuca i la Queta -els nostres més il·lustres seguidors-, del  David, regidor de Lluçà i de l'Eva, ex-alcaldessa. I dels amics i coneguts que han vingut a conèixer una mica més aquest camí que, esperem, esdevingui aviat una realitat que d'altra gent pugui gaudir. I un agraïment especial als amfitrions, el Josep M Calaf i la Jordina Camps que hi han posat tota la cura perquè fos un acte polit i entranyable.
Deixo per al final -però no per això el menys important, com diuen els anglesos- la nostra admiració més sincera cap al Joan Rovira, alma mater d'aquest projecte, que ha estat capaç d'explicar en un temps rècord l'ànima del Camí Ramader de Marina. I d'encoratjar-nos a experimentar-lo.
Deia l'Elies que de "valents" hem passat a "herois", un cop vistos els obstacles que hem hagut de superar amb la bici a l'esquena.  Si ja he dit altres cops que ens sentíem pioners d'aquest camí recuperat puc dir ara que ens sentirem més que satisfets si, amb el temps, entrem a formar part de la seva llegenda. Al costat dels veritables herois, els pastors, fills d'un temps on tot era molt més difícil i on la vida de cada dia era ja una veritable prova de superació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada