El Camí Ramader de Marina explicat a "EL MARGE"

El Pep Padró i la Rosa Catasús, veïns de la Bisbal del Penedès, companys de carrerades, m'han fet arribar un exemplar de la revista EL MARGE, de fet el darrer número d'aquesta publicació que recollia informació de la Bisbal, Masllorenç i Albinyana. 
És pertinent parlar-ne aquí perquè hi apareix un article sobre el Camí Ramader de Marina escrit precisament per ells. Formen part de la colla que -orientats per en Joan Rovira- vam fer aquest primer viatge per tal que se'n pogués fer una proposta de traçat oberta a tothom! 

Si us interessa la ruta actualitzada, en aquest enllaç podreu consultar-la i descarregar-vos-la:

Mentrestant podeu anar-vos amarant de les gràcies d'aquest camí tan especial llegint aquest article.
Gràcies, Pep i Rosa!


2 comentaris:

  1. August,a vegades penso que ,com totes les activitats, només ens podem encomanar d'aquesta il.lusió les persones que ho hem viscut.... però també crec que la teva manera d'explicar-ho fas possible que engresquis nous carrederencs i carrederenques.
    Continua !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó, Carme, la il·lusió que vivim nosaltres difícilment és traslladable a algú que no ho hagi viscut. Però també és cert que un observador extern ha de notar en aquest entusiasme i passió alguna cosa diferent que potser el faci interessar-s'hi. A mi sempre m'ha passat amb mestres o gent que m'han traspassat les seves il·lusions. Gràcies pels teus comentaris, Carmeta!!

      Elimina