Track del Camí Ramader de Marina en bici (2015)




Si t'interessa el track del Camí Ramader de Marina te'l puc enviar. Escriu-me a l'adreça august.garcia@gmail.com  Però abans t'he d'advertir d'un parell de coses.

Com ja deus haver llegit al blog- la nostra ruta no és 100% ciclable. De fet, va ser un encàrrec dels impulsors d'aquest camí perquè algú el provés amb bici. Vam fer de conillets d'índies i, a partir de les nostres observacions, s'han plantejat de modificar-lo, almenys per qui vulgui fer-lo amb bici. A peu és perfectament possible, i a més passa per racons preciosos.

T'ho dic perquè, si us trobeu a mitja ruta amb problemes per a passar amb la bici -i més amb alforges, com anàvem nosaltres- jo ja us he avisat. De moment no conec si existeix una ruta alternativa. En tot cas, et podries posar en contacte amb el consorci d'ajuntaments i consells comarcals que hi estan treballant. 

Pots contactar amb ells 

Sé que també tenen la intenció d'elaborar un blog oficial del camí. Quan estigui a punt l'enllaçaré des d'aquí.

Sobre el nostre track veuràs que, en algun punt està doblat (hi ha dues senyals sobreposades). No sóc gaire bo amb el programa GPS i segur que hi ha errors tècnics. També veuràs els tombs que vam fer per a buscar allotjament ( a Toses, per exemple, o a Manresa, que vam anar a l'alberg municipal). El camí real no entra a Manresa (bé, abans sí, però ara amb tot plegat és inviable. a més vam desviar-nos lleugerament per tal de passar pel camí de la Sèquia, altament recomanable. T'adjunto un altre track on veuràs per quin punt podeu vorejar la ciutat. Aquest track el vam marcar sobre mapa a partir de les indicacions del nostre guia, el Joan Rovira, i és el que vam fer servir durant la ruta.

En fi, espero haver-te estat útil.
Si necessites res més ja saps on trobar-me.
I si feu la ruta, m'agradarà saber com us ha anat. Les vostres informacions poden ser molt útils per a millorar aquest camí. Les penjaré al blog i les faré arribar al consorci del camí.

Una abraçada.

August Garcia i Orri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada